Bli medlem i SPF

Swedish Pizza Association (SPF) är en förening för landets alla pizzaälskare.

BLI MEDLEM NU!

(GRATIS!)

Tillsammans kan vi växa och vi behöver bli fler. Med ert stöd kommer vi att kunna förhandla fram viktiga och lönande avtal till oss alla. Stöd Swedish Pizza Association som arbetar för att främja utvecklingen av vår bransch i Sverige genom att:

• Arbeta för förbättrade förutsättningar för att driva pizzerior

• Hjälpa medlemmar med sin verksamhet (hygienfrågor, juridik, försäkringar mm)

• Vara en plattform för gemenskap och erfarenhetsutbyte

• Lyfta statusen på yrket och arrangera tävlingar och driva landslaget

• Arbeta med utbildningsfrågor för nästa generations bagare

• PR-arbete

• Att vara branschens remissinstans mot livsmedelsverket, arbetsförmedlingen och konkurrensverket

Vi arbetar för att göra det lättare och lönsammare att driva pizzeria i Sverige och företräder landets ca 2500 pizzabagare och ett antal hemmabagare. Vi servar främst aktiva pizzerior. För att säkerställa framtida arbetskraft är vi även aktiva i utbildningsfrågor, så att svenska folket även i framtiden ska kunna njuta av den fantastiska traditionella, internationella och kulinariska maträtten PIZZA. Som landets alla duktiga pizzabagare tillagar.

BLI MEDLEM NU via formuläret (öppnas i nytt fönster)